På svenska In English
Priser i: 

Har du frågor? Ring oss på 031-806 705
eller maila: info@crystalmemories.se

Ett litet urval av mail från våra kunder:Tack för snabb respons och leverans och ett strålande resultat! Riktigt nöjd !!

Tommy Bergström, Häggenås
Beställde ett smycke med foto av er igår förmiddag med express och fick hem det med posten idag.
Ville bara tacka för en väldigt bra service!

Robin Gustafsson, Åtvidaberg
Idag fick jag min kristall med posten o den är super fin....tack snälla...jag är jätte nöjd!
Hälsningar från Tijana i Vadstena

Tijana Cavkova, VadstenaTack för en fantastiskt fin produkt, den ska nu åka med oss, som present till paret på bilden bosatta i Abu Dhabi. Alla mina bekanta är djupt imponerade av denna fina sak så jag tror att ni hittat många framtida nya kunder.

Carina Bååth, Smedjebacken
Skulle bara säga att jag har fått hem hjärtat och kan säga att jag är så otroligt nöjd trodde inte mina ögon när jag såg hjärtat och såg att det blev så bra, tackar så mycket från en mycket nöjd kund!!

Kristoffer Westerlund, Munka-LjungbyPå måndag kom Bröllopspaket till oss. Vill bara skriva VI ÄR SUPERNÖJDA och det kommer SÄKERT brudparet också bli. De kommer att få den till helgen som kommer.
En verklig personlig annorlunda bröllopsgåva.
Om antalet beställningar härifrån Norrbotten ökar så kan denna beställnig gett ringar på vattnet. VERKLIGEN NÅGOT ATT SATSA PÅ.
Själva kommer vi göra fler beställningar vänta bara.

Carola och Dan-Erik Funck, BodenIdag fick jag min sms avi att paketet fanns att hämta på posten, hämtade det på direkten och visade brorsan som älskade den! Vilket fenomenalt jobb ni gjort! Kristallen var så himla fin och blev jätte imponerad över den snabba leveranstiden. Sedan ska vi inte tala om det fantastiska bemötande och rådgivning kring alla bilder på kristallen och den jättefina adaptern som skickades med! Jag är helt mållös och ni ska stort tack för hjälpen! Uppskattar det verkligen!

Annie Å., Sundsvall
Vi söker B2B-säljare med F-skattsedel
info@crystalmemories.se
Tel. 031-806705

Har du frågor? Ring oss på 031-806 705 eller mejla oss: info@crystalmemories.se